Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики пропонує вендорам долучитись до підписання відкритого Меморандуму про співпрацю у сфері цифрової трансформації

26 Березня 2024, 10:44

 

Цифрова трансформація соціальної сфери стала ключовим елементом національної стратегії у галузі цифрових технологій, що спрямований на розвиток ефективної та доступної цифрової держави. 

Для збільшення ефективності реалізації даної стратегії, а також для мінімізації проявів корупції Міністерство соціальної політики України виступає з ініціативою щодо підписання відкритих меморандумів з виробниками та постачальниками інформаційно-комунікаційного обладнання (вендорами) про співпрацю у сфері цифрової трансформації соціальної сфери з метою відновлення та розвитку людського капіталу, ефективної економії бюджетних коштів та створення прозорої системи закупівель.

Міністерство соціальної політики прагне забезпечити максимальну прозорість в закупівельних процедурах й створити сприятливі умови для всіх учасників ринку. Раніше Урядом було прийнято постанову, яка дає можливість закуповувати товари і роботи за кошти міжнародних донорів через  електронну систему закупівель Prozorro, таким чином забезпечувати абсолютну прозорість при підготовці закупівель.

Запрошуємо компанії, які розробляють або постачають обладнання, продукти та послуги, долучитись до розвитку цифрових платформ та інструментів для підтримки сфери соціальних послуг. 

Якщо ваша компанія є розробником програмного забезпечення, виробником комп'ютерів, серверів, маршрутизаторів тощо, постачальником хмарних сервісів, або будь-яких інших технологічних рішень, то ви можете стати ключовим партнером у розвитку та впровадженні нових цифрових рішень, спрямованих на поліпшення якості життя громадян.

Співробітництво Мінсоцполітики та вендорів на основі укладеного Меморандуму відбуватиметься за такими основними напрямами:

Міністерство готове вести відкритий діалог щодо наповнення меморандуму з урахуванням інтересів учасників і персонально підписувати документ з кожним вендором окремо.

Долучайтеся до соціально-відповідальних лідерів індустрії та до спільної роботи у сфері цифрової трансформації для кращого майбутнього нашої держави.

Ознайомитись з типовим текстом Меморандуму можна за посиланням.

Для додаткової інформації і налагодження співпраці звертайтесь за адресою  info@mlsp.gov.ua 






Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/23615.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове