Міністерство соцiальної політики України


Державний секретар Мінсоцполітики Наталія НЕНЮЧЕНКО взяла участь у засіданні Профспілки працівників соціальної сфери України

8 Серпня 2023, 11:38

 

Державний секретар Міністерства соціальної політики України Наталія НЕНЮЧЕНКО 02 серпня 2023 року взяла участь у засіданні Центральної Ради Профспілки працівників соціальної сфери, де обговорювалися актуальні питання діяльності організацій Профспілки в умовах воєнного стану.

Наталія НЕНЮЧЕНКО зазначила, що Мінсоцполітики  продовжує активно реалізовувати цифрову трансформацію соціальної підтримки, в центрі якої перебуває людина. Впровадження цифрових рішень підвищує ефективність адміністрування допомоги та нарахування соціальних виплат. Завдяки цим інструментам підвищується якість надання соціальних послуг населенню.

«Від якості та кількості соціальних послуг залежать долі та життя людей, тому соціальна робота є особливою місією, яка потребує високого рівня відповідальності та підготовки, – наголосила державний секретар Мінсоцполітики.

Міністерство створює нову систему надання соціальних послуг, метою якої є підтримка людей, що опинились в скрутних життєвих обставинах, а також забезпечення гідного рівня життя тих, хто з об’єктивних причин не може обійтись від соціального супроводу та допомоги.

Наталія НЕНЮЧЕНКО також подякувала всім, хто пов’язав своє професійне життя із соціальною сферою та наголосила, що зі свого боку Мінсоцполітики робить все задля впровадження в процес роботи найкращих підходів для організації діяльності надавачів соціальних послуг.

Вона  підкреслила, що Міністерство відкрите для діалогу і надалі спільно з Профспілкою працюватиме над розв'язанням актуальних питань працівників соціальної сфери, зокрема  покращення умов оплати праці та синхронізації на всіх рівнях.

На засіданні були присутніми, а також взяли участь у роботі онлайн Голова ФПУ Григорій ОСОВИЙ, Голова Національного агентства з питань державної служби Наталія АЛЮШИНА, заступник Голови Національної соціальної сервісної служби України Тетяна ЛАКТІНОВА, високопосадовці з Державної служби України з питань праці та інші.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/23004.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове