Міністерство соцiальної політики України


Представники Міністерства соціальної політики у Житомирі перевірили стан впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери

24 Травня 2023, 19:25

 

Сьогодні, 24 травня,  відбулася робоча поїздка за участю представників Мінсоцполітики та ДП ІОЦ Мінсоцполітики до Житомира з метою перевірки стану впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (далі - ЄІССС) у Житомирській області.

Учасники зустрічі відвідали ЦНАП "Прозорий офіс", ознайомились з порядком прийому громадян, оформлення документів щодо призначення різних видів допомог та відпрацювання їх в системі. Також проведено робочу нараду на тему: “Впровадження системи ЄІССС – шляхи розв'язання проблемних питань” в Житомирському обласному центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат. 

У ході наради обговорено шляхи розв'язання проблемних питань покращення процесу соціального обслуговування громадян у Житомирській області та впровадження 6 допомог в ЄІССС, а саме:

Представники Міністерства соціальної політики України перебувають у постійному контакті та співпраці з Державною міграційною службою, Державною податковою службою та місцевими органами влади з метою вдосконалення  роботи системи та усунення проблемних питань, що виникають в процесі її впровадження. Цифрова трансформація соціальних послуг дозволить не тільки покращити рівень соціального забезпечення для громадян, але й полегшити роботу працівників органів соціального захисту.

 

 

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22840.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове