Міністерство соцiальної політики України


Відбулось засідання Вінницької обласної спостережної комісії

23 Травня 2023, 17:05

 

Сьогодні, під головуванням директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації - заступника голови спостережної комісії Світлани Ярмоленко відбулось засідання Вінницької обласної спостережної комісії. Пріоритетним завданням комісії є організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених осіб, звільнених від відбування покарання та надання їм допомоги у соціальній адаптації.

На засіданні, окрім членів Обласної спостережної комісії, були присутні голови спостережних комісій при районних військових адміністраціях та виконавчих комітетах міських рад.

На засіданні розглянули питання щодо внесених змін до Положення про спостережні комісії, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2022 року № 1314. Обговорили роботу спостережних комісій на районному та місцевому рівнях щодо налагодження взаємодії з установами виконання покарань та надавачами соціальних послуг.

Представник спостережної комісії при Вінницькій районній військовій адміністрації доповів про організацію роботи зазначеної комісії у 2022 році.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22836.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове