Міністерство соцiальної політики України


Кава з Міністром: в Мінсоцполітики відзначили переможців конкурсу “Як соціальна робота змінює світ?” серед майбутніх соціальних працівників

25 Березня 2023, 19:59

 

Ще одна подія з нагоди Всесвітнього дня соціальної роботи відбулася за участю Міністерки соціальної політики України Оксани Жолнович та студентів програм із соціальної роботи з усієї України. Запрошення на зустріч отримали переможці конкурсу постів у соціальних мережах на тему «Як соціальна робота змінює світ?». 

На конкурс було подано близько 100 заявок від студентів з усієї України, з яких було визначено ТОП-20 робіт, в яких найкраще розкрито нові горизонти в соціальній роботі, викладено власне бачення розвитку соціальної сфери в Україні, зокрема, щодо підтримки сімей з дітьми, розвитку сімейних форм виховання тощо. Переможцям конкурсу вручили відзнаки та пам’ятні сувеніри від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

В рамках заходу Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович мала неформальне спілкування з авторами найкращих робіт. Цікавим було обговорення зі студентством перспектив розвитку соціальної роботи як галузі, проговорити візію та деякі плани Мінсоцполітики, а також відповісти на запитання від майбутніх соціальних працівників.

«Від соціальних послуг залежать долі та життя людей. Тому соціальна робота є особливою місією, яка потребує високого рівня відповідальності та підготовки. Дякую кожному та кожній з вас, хто пов’язав своє професійне майбутнє з соціальною сферою, зі свого боку ми у міністерстві зробимо все, щоби впровадити у процес вашого навчання найкращі європейські практики. Впевнена, що разом з вами ми побудуємо дієву систему соціальної сфери», – сказала на зустрічі зі студентами Оксана Жолнович.

Захід проведено Міністерством соціальної політики України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) з метою широкого інформування українців про важливість соціальної роботи, діяльності соціальних працівників та працівниць в житті українців.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22692.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове