Міністерство соцiальної політики України


«Нові горизонти соціальної роботи»: Мінсоцполітики презентує візію майбутнього соціальної сфери

17 Березня 2023, 11:25

 

 

21 березня о 14:00 Міністерство соціальної політики у партнерстві з Дитячим Фондом ООН UNICEF проведуть інформаційний захід, присвячений Дню соціальної роботи.

Міністерство соціальної політики України створює нову систему надання соціальних послуг, основною метою якої є підтримка людей у складних життєвих обставинах та досягнення ними економічної самостійності, а також забезпечення гідного рівня життя тим, хто з об’єктивних причин не може обійтися без соціального супроводу та допомоги. 

Під час заходу «Нові горизонти соціальної роботи», Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович представить візію майбутнього соціальної сфери. Участь в обговоренні візьмуть представники громадського сектору, органів місцевого самоврядування, партнерських донорських організацій та експертного середовища.

Запрошуємо долучитися до участі в заході у форматі онлайн всіх працівників соціальної сфери, представників органів місцевого самоврядування, громадських та волонтерських організацій, майбутніх фахівців соціальної роботи (студентів) та тих,  хто здійснює їх підготовку. Для цього достатньо заповнити спеціальну ФОРМУ УЧАСНИКА. Посилання на подію буде надіслано зареєстрованим учасникам на вказані ними електронні адреси.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22673.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове