Міністерство соцiальної політики України


15 березня заступниця Міністерки соціальної політики України Уляна Токарєва візьме участь у презентації Платформи допомоги врятованим

14 Березня 2023, 10:09

 

15 березня о 10:00 відбудеться презентація Платформи допомоги врятованим.

Під час заходу презентують основні аспекти платформи та плани щодо її розширення. Також учасники заходу розкажуть про механізми реагування на насильство під час війни, роботу державних сервісів допомоги постраждалим, статистику звернень.

Спікери заходу:

1. Ольга Стефанішина, Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України;

2. Катерина Левченко, Урядова уповноважена з питань гендерної політики;

3. Уляна Токарєва, Заступниця Міністерки соціальної політики України;

4. Катерина Павліченко, Заступниця міністра внутрішніх справ України;

5. Ірина Микичак, Заступниця міністра охорони здоров’я України;

6. Мустафа Ельканзі, Старший координатор з надзвичайних ситуацій /заступник представника UNFPA в Україні.

Місце проведення: Український кризовий медіа-центр (УКМЦ), м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням:https://bit.ly/3ZNNM07 до 17:00, 14 березня 2023 року

 Контактна особа зі ЗМІ: консультантка Офісу Віцепрем'єр-міністерки Олександра Орлова-Кобець (тел. +38 (093) 240-59-71, email: orlovakobets@gmail.com).

Захід транслюватиметься на Facebook сторінці та Youtube каналі Українського кризового медіа-центру, а також на Facebook сторінці Офісу Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної  інтеграції: https://www.facebook.com/UA.EU.NATO

 

Довідково:

Від початку повномасштабної війни мільйони українців стикнулися з різними видами насильства, скоєного російськими військовослужбовцями на території України. Уряд України спільно з міжнародними партнерами та громадськими організаціями невпинно працюють для допомоги постраждалим в умовах війни. 

Для консолідації зусиль в цьому напрямку створено перший онлайн-майданчик з контактами та інформацією про всі ключові сервіси підтримки постраждалих в умовах війни — Платформа допомоги врятованим. 

Онлайн-платформа має на меті спростити доступ українцям до комплексної психологічної, юридичної та соціальної допомоги, яку надають державні сервіси й служби, створені зокрема в партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями.

Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офісу Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, сприяння Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22656.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове