Міністерство соцiальної політики України


Один рік роботи єДопомоги - платформи, що об'єднала 50 країн світу

3 Березня 2023, 18:45

 

 

Мінсоцполітики вітає гуманітарну платформу єДопомога з річницею створення. За цей рік платформа змінила багато життів, допомагаючи тим, хто постраждав через повномасштабне вторгнення росії. Вона стала однією з ключових ініціатив на гуманітарному фронті, яка сприяє отриманню допомоги людьми від міжнародних організацій та приватних благодійників з усього світу.

“Нам вдалося створити зручний інструмент адресної допомоги українським родинам, яким користуються як приватні благодійники, так і великі міжнародні гуманітарні організації. 

Щиро вдячний кожному, хто продовжує підтримувати людей через платформу, та команді і партнерам,  які кожного дня працюють над поліпшенням сервісу”, - сказав Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики з питань цифрового розвитку,  цифрової трансформації та цифровізації.  

За цей рік на платформі єДопомога:

Платформа єДопомога отримала відзнаки: 

Продовжуємо допомагати тим, хто потребує та об’єднуємо весь світ заради допомоги Україні!

 

Довідково

Платформа єДопомога створена Мінсоцполітики разом з Мінцифри, ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції, Світового банку, ІТ-волонтерів та ДП “ІОЦ Мінсоцполітики України” 3 березня 2022 року з метою надання додаткової допомоги людям, що постраждали від війни.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22644.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове