Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики підписало Меморандум про співпрацю з Міжнародною благодійною організацією „Самарітенз Перс”

3 Березня 2023, 16:20

 

 

2 березня 2023 року Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович та регіональний директор Міжнародної благодійної організації „Самарітенз Перс” Раян Лейн Лоренс підписали меморандум, спрямований на розвиток співпраці та партнерства, спільної ініціативи щодо поглиблення гуманітарних зв’язків, у тому числі надання гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від збройної агресії російської федерації проти України.

„Створення нових гуманітарних проектів в рамках співробітництва з нашими міжнародними партнерами дозволить підтримати людей з вразливих категорій, які сьогодні особливо гостро потребують допомоги”,- сказала Оксана Жолнович.

Меморандум сприятиме спільному розробленню та реалізації соціальних, медичних, культурних програм і проектів для покращення економічного, фізичного та духовного потенціалу населення України в умовах подолання кризових явищ, спричинених війною.

 

Довідково

Міжнародна благодійна організація „Самарітенз Перс” („Сумка Самарянина”)працює в Україні з початку війни у 2014 році. На початку російської повномасштабної агресії, 3 березня 2022 року, команда організації розпочала розгортання Польового Шпиталю Екстреної допомоги. Працюючи через надійну мережу з тисяч місцевих партнерів, „Сумка Самарянина” налагодила постачання їжі, води, речей для утеплення та медичної допомоги, що загалом стало допомогою для більш ніж 9,6 мільйонів українців. 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22643.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове