Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики вітає команду єДопомоги, яка здобула золото на одній з головних FinTech-подій року — PaySpace Magazine Awards

3 Лютого 2023, 12:31

 

 

Міністерство соціальної політики вітає команду єДопомоги, яка здобула золото на одній з головних FinTech-подій року — PaySpace Magazine Awards 2022! За версією цього престижного конкурсу платформа єДопомога визнана найкращим FinTech стартапом.

Премiя PaySpace Magazine Awards є справжнім знаком якості на ринку фінтеху України. Цього року вона має особливу місію, адже проводиться «незламний FinTech» в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну, щоб відзначити, як українці успішно тримають внутрішній фінансовий фронт.

Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, звернувся зі словами привітання і подяки до багаторічних надійних партнерів з реалізації важливих соціальних проектів:

“Дякуємо команді та партнерам, завдяки яким можливість допомагати онлайн доступна з усього світу!  Дякуємо всім за підтримку і закликаємо долучитися кожного спроможного допомагати Україні та українцям в усьому світі. Чим більше амбасадорів нашої платформи, чим більше «єДопоможців», -тим стійкіше гуманітарна ситуація в Україні. Таким чином, більше допомоги отримують люди, які постраждали під час повномасштабного вторгнення. Ми спільно працюємо над тим, щоб зробити ситуацію більш стабільною, вселяємо впевненість і віру у завтрашній день, віру в нашу спільну перемогу! Працюємо над цим та відкриті для всіх, хто готовий ставати пліч-о-пліч і реально допомагати. Разом до перемоги!”

Премія PaySpace Magazine Awards 2022 зібрала понад 200 учасників, які боролися за перемогу у 14 номінаціях, у голосуванні взяло участь понад 100 тисяч громадян.

Нагадаємо, платформа єДопомога створена Мінсоцполітики разом з Мінцифри, ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції за участю Світового банку, ІТ-волонтерів, ДП “ІОЦ Мінсоцполітики України” з метою надання додаткової допомоги людям, що постраждали від війни.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22563.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове