Міністерство соцiальної політики України


Сім'ї з дітьми зможуть подавати заяви на отримання допомоги на порталі Дія. Долучайтеся до бета-тесту

24 Січня 2023, 09:10

 

 

Незабаром на порталі Дія сім'ї з дітьми зможуть подавати заяву на отримання допомоги від держави. Сервіси будуть доступні особам, які усиновили дитину; людям, які доглядають за хворою дитиною; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; одиноким матерям або батькам, які не перебувають у шлюбі. Якщо ви належите до однієї з категорій, долучайтеся до бета-тесту за посиланням

"Продовжуємо забезпечувати цифрову безбар’єрність. Від сьогодні можна записатись на бета-тест сервісів сім'ям з дітьми на порталі Дія. Після успішного тестування окремі категорії батьків з дітьми зможуть подати заяву на отримання соціальних виплат від держави швидко, зручно та в будь-який час доби”, – зазначила Оксана Жолнович, Міністерка соціальної політики України. 

Завдяки цьому батьки зможуть не ходити до установ соціального захисту населення, а подати заяву онлайн в кілька кліків. 

Долучитися до бета-тестування зможуть такі категорії українців:

Крім цього, для тестування цифрових послуг необхідний кваліфікований електронний підпис або Дія.Підпис.

Реєструйтеся на бета-тест за посиланням.

Така можливість стала доступною завдяки електронним інформаційним обмінам між інформаційно-комунікаційними системами державних органів, у тому числі Єдиної інформаційної системи соціальної сфери та порталом Дія.

Цифрові послуги створено Міністерством соціальної політики України та Міністерством цифрової трансформації України у співпраці з проєктом “Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні” (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22534.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове