Міністерство соцiальної політики України


5 грудня 2022 року відбувся обласний захід із нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера

6 Грудня 2022, 10:47

 

Волонтери Донеччини, які зараз перебувають у Донецькій області, в інших регіонах України та за кордоном, зібралися щоб відзначити важливий для нашої країни день, поспілкуватися та поділитися досвідом своєї роботи. Захід відбувся у м. Краматорськ із підключенням учасників у онлайн форматі.

Повномасштабна війна змусила пересічних українців по-новому поглянути на власну громадянську позицію та сприяла високому розвитку самоорганізації, волонтерства та благодійності в країні. Ще рік тому нас дивували люди, які за власним бажанням кидали роботу, забували про справи і йшли допомагати. Зараз же кожен другий українець – волонтер.

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна привітала волонтерів та вручила відзнаки облдержадміністрації за плідну працю, активну благодійну і гуманістичну діяльність, значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху в Донецькій області та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера.

Також волонтерів Донеччини привітали голова Краматорської районної державної адміністрації Андрій Панков та керівник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко.

Гості подякували мешканцям Донеччини, які попри всі труднощі знаходять у собі сили допомагати іншим, - волонтерам за покликом серця.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22396.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове