Міністерство соцiальної політики України


Ганна Пророк, заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції, як глава делегації Української Сторони провела засідання української частини Кластера 6 Підкомітету з питань економіки та іншого галузевого співробітництва Комітету асоціації між Україною та ЄС

24 Жовтня 2022, 18:40

 

 

24 жовтня 2022 року керівництво та представники Мінсоцполітики взяли участь у засіданні української частини Кластера 6 (питання зайнятості, охорони здоров’я, соціальної політики та рівних можливостей) Підкомітету з питань економіки та іншого галузевого співробітництва Комітету асоціації між Україною та ЄС у форматі відеоконференції.

Участь у засіданні також взяли представники МОЗ, Мінекономіки, МЗС, Мінреінтеграції, Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції СКМУ, Нацсоцслужби, НСЗУ, Центру громадського здоров’я МОЗ, ДЦЗ та Держпраці.

Учасники обговорили стан підготовки та організаційні питання стосовно проведення сьомого засідання Кластера 6, яке планується 26 жовтня у форматі відеоконференції Київ – Брюссель.

Метою сьомого засідання Кластера 6 Підкомітету з питань економіки та іншого галузевого співробітництва є обговорення стану імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також актуальних питань двостороннього співробітництва у сферах охорони здоров’я, зайнятості, охорони і гігієни праці, соціальної політики та рівних можливостей. Серед іншого, під час засідання Українська Сторона також поінформує щодо здійснених Урядом України заходів, які направлені на захист населення, постраждалого від військової агресії російської федерації.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22294.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове