Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики та міжнародна організація CORE Response обговорили можливості підтримки українців, що постраждали від війни

3 Серпня 2022, 11:24

 

 

Заступник Міністра соціальної політики України Костянтин Кошеленко провів робочу зустріч із представниками міжнародної організації CORE Response щодо співпраці та підтримки українців, що постраждали від війни та залишили заявки на платформі єДопомога.

Костянтин Кошеленко презентував соціальну платформу єДопомога, розповів про її основні напрями, досягнуті результати та перспективи розвитку, а також про можливості надання допомоги людям.

Детально були обговорені наступні питання:

допомога людям, що залишили заявки на платформі єДопомога волонтерська,

- взаємодія та організація процесу у напрямку грошових виплат від міжнародних організацій

- інформаційна підтримка платформи та залучення волонтерів зі всього світу допомагати через єДопомога.

Сторони домовилися співпрацювати у напрямку інформаційної підтримки платформи єДопомога та організувати додаткові робочі зустрічі щодо надання допомоги українцям.

Нагадуємо, соціальна платформа єДопомога має три напрями: «єДопомога державна», на якій ви можете дізнатися як отримати допомогу від держави; «єДопомога волонтерська», де ви можете самостійно допомогти людям, що постраждали від війни або залишити заявку на допомогу, якщо вкрай цього потребуєте; «єДопомога міжнародна» - це можливість подати заявку на допомогу від міжнародних організацій.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22101.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове