Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики вітає залучення нових партнерів до соціальної платформи єДопомога

28 Липня 2022, 12:50

 

 

Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, привітав підписання Меморандуму щодо співпраці державного підприємства “Інформаційно обчислювальний центр Мінсоцполітики України” та громадської організації “Центр соціального лідерства” з метою надання допомоги сім’ям, які залишили заявки на допомогу на соціальній платформі єДопомога (волонтерська).

“Платформа єДопомога продовжує об’єднувати навколо себе громадські ініціативи та проєкти. В рамках проєкту “Коло турботи” громадська організація "Центр соціального лідерства", згідно з укладеним Меморандумом з державним підприємством “Інформаційно обчислювальний центр Мінсоцполітики України”, надасть допомогу сім’ям, які мають дітей до 3 років та залишили заявки на платформі “єДопомога волонтерська”. Таким чином 512 дітей з Харкова та області отримають дитячі суміші, каші та фруктові пюре”, - зазначив Костянтин Кошеленко.

 

Довідково.

Проєкт “Коло турботи” започатковано ГО "Центр соціального лідерства" у квітні 2022 року з метою організації надання гуманітарної допомоги медичним закладам та благодійним організаціям України та надання психологічної допомоги дітям та батькам. Допомога сім’ям з дітьми надається, також, завдяки взаємодії БФ "VAL UE", БФ "Український код", БФ "Заради життя", яких об'єднала платформа єДопомога.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/22088.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове