Міністерство соцiальної політики України


єДопомога - платформа адресної підтримки українцям благодійниками з усього світу

6 Травня 2022, 22:14

 

Заступник Міністра соціальної політики України Костянтин Кошеленко взяв участь у практичній онлайн-конференції Volunteering Nation, де розповів про платформу єДопомога, її розвиток та залучення благодійників зі всього світу.

“Головне завдання, яке постало перед нами з перших днів війни - розширити можливості сфери соціального захисту та підтримати постраждалих від війни. Так з’явилась платформа єДопомога. На платформі ми об’єднали інформацію про грошову допомогу від держави та можливість отримати або надати волонтерську допомогу. Саме в цій частині платформи зустрічаються люди, які потребують допомогу, з людьми, благодійними організаціями, що можуть цю допомогу надати”, - зазначив Костянтин Кошеленко, заступник Міністра соціальної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Також, заступник Міністра соціальної політики України розповів про партнерів платформи та можливість адресної підтримки українців благодійниками з усього світу.

“Допомогти онлайн та в декілька кліків з будь-якої країни світу можна завдяки платформі єДопомога. У топ-5 країн-друзів України, що найбільше допомагають українцям через платформу, сьогодні потрапили: США, В’єтнам, Канада, Швейцарія та Польща. Хоча, звісно, найбільше серед благодійників - українці”, - підкреслив Костянтин Кошеленко, відповідаючи на запитання про платформу.

Volunteering Nation — це практична онлайн-конференція для обміну досвідом задля ефективної організації роботи у всіх сферах.

Детальніше дивіться відео

  




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21807.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове