Міністерство соцiальної політики України


Продовжено термін подання пропозицій для участі у торгах № NCB-В6

3 Травня 2022, 11:38

 

Запрошення до участі у торгах № NCB-B6

 

УКРАЇНА

Проект Модернізація системи соціальної підтримки населення України

Угода про позику № 8404-UA від 9 липня 2014 року

 

Назва договору: Оснащення комп’ютерним обладнанням регіональних органів Національної соціальної сервісної служби

Код закупівлі: NCB-B6

  

1. Уряд України отримав від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (далі – „МБРР”) позику на цілі реалізації проекту „Модернізація системи соціальної підтримки населення України” та має намір використати частину коштів цієї позики для здійснення платежів за договором щодо Оснащення комп’ютерним обладнанням регіональних органів Національної соціальної сервісної служби.

2. Міністерство соціальної політики України запрошує учасників торгів, які відповідають умовам торгів, надавати у запечатаному вигляді пропозиції конкурсних торгів щодо Оснащення комп’ютерним обладнанням регіональних органів Національної соціальної сервісної служби.

Вимоги щодо кваліфікації учасників торгів наступні:

Учасник торгів (юридична особа) подає документальне підтвердження того, що він відповідає таким вимогам щодо спроможності та досвіду роботи:

- Наявність досвіду роботи з постачання товарів, аналогічних товарам по даному пакету закупівель, не менше 3 (трьох) років (надати документи, що підтверджують дату державної реєстрації, види діяльності за КВЕД та підтверджують досвід).

- Успішне виконання контракту(-ів) на загальну суму не менше 10 (десяти) млн грн на постачання, встановлення та технічне обслуговування комп'ютерного обладнання, які були успішно завершені учасником торгів за останні 3 (три) роки. Документальні докази у вигляді переліку основних контрактів (копії контрактів) повинні включати всі деталі контракту, такі як опис та вартість обладнання та ПЗ, кількість, терміни поставки, ім'я, адреса Замовника і номер телефону / факсу.

Додаткова інформація міститься у документації конкурсних торгів.

 

3. Торги будуть проводитись згідно з процедурами Національних конкурсних торгів, визначеними у посібнику „Правила закупівель Світового банку для позичальників ФІП; Закупівлі в рамках фінансування інвестиційних проектів” від липня 2016 р. зі змінами від листопада 2017 р. та серпня 2018 р. (далі ‑ „Правила закупівель”); торги відкриті для всіх учасників, що є правомочними відповідно до визначення, наведеного у Правилах закупівель. Учасники торгів мають звернути увагу на пункти 3.14 та 3.15 Правил закупівель, в яких визначається політика Світового банку щодо конфлікту інтересів.

 

4. Зацікавлені правомочні учасники можуть отримати додаткову інформацію та ознайомитись із документацією конкурсних торгів за адресою (1) в робочі дні з 10:00 до 17:00.

 

5. Зацікавлені правомочні учасники торгів можуть отримати повний пакет документації конкурсних торгів в електронному вигляді українською мовою після подання письмової заявки за вказаною нижче адресою (1). Заявка має бути в вигляді листа на бланку учасника торгів із зазначенням адреси електронної пошти для отримання документації конкурсних торгів та подальшого листування.

 

6. Пропозиції конкурсних торгів повинні надаватися за адресою (1) не пізніше
03 червня 2022 року о 15:00 за місцевим часом. Проведення торгів у електронному вигляді не дозволяється. Пропозиції, надані після зазначеного терміну, будуть відхилені. Пропозиції конкурсних торгів будуть відкриті публічно у присутності представників учасників торгів, які виявлять бажання бути присутніми, за адресою (2) 03 червня 2022 рокуо 15:10 за місцевим часом.

 

7. Усі пропозиції конкурсних торгів повинні супроводжуватися заставним забезпеченням на суму 10 000,00 дол. США (десять тисяч доларів США) або еквівалент такої суми у валюті пропозиції за курсом, встановленим Національним банком України на дату за чотирнадцять (14) днів до кінцевої дати подання пропозицій.

 

8. Адреси, що згадуються вище, наступні:

 

Адреса (1):

Міністерство соціальної політики України

До уваги: Тененіки Тетяни Андріївни, консультанта з питань спрямування діяльності Проекту і контролю виконання договорів

Україна, 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10

Офіс консультантів Групи управління проекту, поверх 20, кімната 2012

Тел.: + 38 (044) 289-30-66

Ел. пошта: t.tenenika@msp.gov.ua, обов'язкова копія на briushkovska@mlsp.gov.ua.

 

Адреса (2):

Міністерство соціальної політики України

Україна, 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10

Поверх 20, кімната 2012

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21789.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове