Міністерство соцiальної політики України


Підопічні геріатричних, психоневрологічних інтернатів та закладів для людей з інвалідністю на півночі Київської області отримали продуктові набори завдяки співпраці Мінсоцполітики та благодійного фонду «Оберіг-26»

9 Квітня 2022, 19:36

 

 

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Мінсоцполітики разом з Бердичівським благодійним фондом «Оберіг-26» БО «Оберіг-26» забезпечили доставку продуктів харчування в заклади соціального захисту, які більше місяця були в окупації на Півночі Київської області. Зокрема продукти харчування отримали:

• Сукачівський психоневрологічний будинок-інтернат,

• Горностайпільський будинок-інтернат для людей похилого віку та людей з інвалідністю,

• Прибірський геріатричний інтернат поблизу міста Іванків.

Зруйнованими мостами, польовими та лісовими дорогами волонтери Благодійного фонду «Оберіг-26» доїхали в найвіддаленіші куточки Київщині та передали більше 5 тон продуктових наборів закладам соціального захисту та місцевим мешканцям.

Від початку повномасштабної агресії Росії завдяки співпраці Мінсоцполітики та Бердичівського благодійного фонду «Оберіг-26» люди у найбільш постраждалих населених пунктах отримали гуманітарну допомогу загальним обсягом понад 150 тон.

Мінсоцполітики постійно розширює мережу партнерів по залученню, обробці та доставці гуманітарної допомоги постраждалим від воєнних дій. Це зарубіжні і українські благодійні фонди, громадські організації, бізнес і громадяни. «Я безмежно вдячна всім, хто розуміє, що об’єднавши можливості держави, бізнесу, громадського сектору та окремих людей, підсилюючи один одного, ми можемо більше, ніж кожен поодинці», - зазначила Марина Лазебна.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21676.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове