Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики здійснює послідовні кроки задля посилення соціальних гарантій для громадян України та Литовської Республіки

21 Січня 2022, 16:07

 

 

21 січня 2022 року заступник Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Ольга Ревук взяла участь у черговому засіданні Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу. Одним з питань порядку денного був розгляд проекту Закону України „Про ратифікацію Угоди між Україною та Литовською Республікою про внесення змін і доповнень до Договору між Україною та Литовською Республікою про соціальне забезпечення”, підготовленого Мінсоцполітики та внесеного на розгляд Верховної Ради України Президентом України в порядку законодавчої ініціативи (реєстр. № 0139 від 15.12.2021).

Законопроект розроблено з метою дотримання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності Угодою між Україною та Литовською Республікою про внесення змін і доповнень до Договору між Україною та Литовською Республікою про соціальне забезпечення.

За результатами розгляду законопроект було одностайно схвалено Комітетом.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21302.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове