Міністерство соцiальної політики України


Марина Лазебна бере участь у міжнародній конференції з питань формування демографічного майбутнього Європи

1 Грудня 2021, 14:27

 

 

Розпочалась робоча поїздка Міністра соціальної політики України Марини Лазебної у складі делегації України до Республіки Болгарія з метою участі у Міжнародній конференції з питань демографічної стійкості «Формування демографічного майбутнього Європи: шляхи процвітання суспільств у світі швидких демографічних змін», яка організована Урядом Республіки Болгарія та Фондом народонаселення ООН та пройде 1 – 2 грудня 2021 року у місті Софія.

До складу делегації увійшли представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Інституту демографії та соціальних досліджень імені М. В. Птухи НАН України.

1 грудня в рамках роботи конференції Марина Лазебна у якості спікера бере участь у пленарному засіданні «Демократія і демографія», де видатні лідери думок, представники урядів та міжнародних організацій досліджують взаємодію між демографією та демократією та обговорюють нагальні питання, як демографічні зміни можуть стати можливістю зробити демократії сильнішими та більш інклюзивними.

Дискусія проходить за участю Віце-президента Європейської комісії з питань демократії та демографії Дубравки Шуіци, Виконавчого директора Фонду ООН у галузі народонаселення Наталії Канем, Державного секретаря із закордонних справ і співробітництва Португальської Республіки Франциско Андре, радника з клімату на Всесвітньому економічному форумі Луїса Альварадо Мартінеса, Представника Європейського фонду покращення умов життя та праці Івайла Калфіна.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21047.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове