Міністерство соцiальної політики України


Перший заступник Міністра Євген Котик провів зустріч з делегацією VIII Комісії Ради Народних Представників Республіки Індонезія

24 Листопада 2021, 19:08

 

 

24 листопада 2021 року Перший заступник Міністра Євген Котик провів зустріч із делегацію Республіки Індонезія на чолі з заступником Голови Комітету з соціальних і релігійних питань, а також з питань жінок Палати представників Парламенту Республіки Індонезія Марваном Дасопангом. У зустрічі також взяв участь Тимчасовий повірений у справах Посольства Республіки Індонезія в Україні Баскара Прадіпта.

Під час зустрічі індонезійську делегацію було поінформовано про проведену комплексну роботу з реформування соціальної сфери задля покращення життя та посилення захищеності громадян, цифрової трансформації соціальної сфери; досягнення за стратегічними напрямами роботи Міністерства щодо системи соціального страхування та соціального захисту населення, гідного пенсійного забезпечення, підтримки осіб з інвалідністю, сімей та дітей тощо.

Індонезійська сторона виявила значну зацікавленість у впровадженні Україною Стратегії людського розвитку та шляхів подолання бідності.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості і надалі продовжувати співробітництво та обмін досвідом між Україною та Республікою Індонезія у соціальній сфері, спрямоване на покращення добробуту населення обох країн.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21006.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове