Міністерство соцiальної політики України


Донецька область презентувала волонтерську програму «Розвиток мережі місцевих центрів молодіжного волонтеріату на Регіональному форумі «Життя на межі миру»

24 Листопада 2021, 12:58

 

Відбувся регіональний онлайн форум «Життя на межі миру», який цьогоріч приурочено розвитку культури волонтерства та тому, як волонтерські ініціативи сприяють зростанню та розвитку громад на сході України, що потерпають від конфлікту.

Представники найуспішніших волонтерських ініціатив зі всієї України ділилися досвідом та провели тематичні онлайн-майстерні для учасників та учасниць форуму.

Захід відбувався в інтерактивній формі, та був зосереджен на обговоренні таких ключових тем:

КПНЗ «Донецький обласний центр» презентував волонтерську програму «Розвиток мережі місцевих центрів молодіжного волонтеріату», який було реалізовано за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання обласної ОДА та за фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру в Україні.

Форум організовано ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського Союзу 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21003.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове