Міністерство соцiальної політики України


У громадах підвищується якість надання соціальних послуг

23 Листопада 2021, 13:22

 

 

У 1430 або 99% територіальних громад організовано фронт-офіси, в яких проводиться прийом мешканців з питань соціального захисту населення.

Загалом у фронт-офісах 1430 ТГ надають послуги близько 13,5 тис. спеціалістів.

Підвищення якості надання соціальних виплат і послуг та ефективності їх адміністрування у територіальних громадах відбувається у тому числі завдяки наданню їм комп’ютерного обладнання в рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», який реалізується Мінсоцполітики за сприяння Світового банку.

Протягом 2018-2021 років Міністерство соціальної політики України надало технічне оснащення 749 територіальним громадам для підвищення їх спроможності щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення і захисту прав дітей. Це дозволило впровадити електронні сервіси під час прийому документів і заяв мешканців громад, зокрема, для надання адміністративних послуг соціального характеру з використанням ПК «Соціальна громада».

У наступному році Мінсоцполітики планує завершити технічне оснащення працівників решти територіальних громад. Всього буде оснащено комп’ютерним обладнанням 7600 робочих місць.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/21000.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове