Міністерство соцiальної політики України


До Всесвітньої акції проти торгівлі людьми

12 Жовтня 2021, 15:36

 

 

Акція Walk Freedom (хода за свободу ) проходить кожного року у 50 країнах світу у понад 500 локаціях. В Україні акція пройде вже всьоме, кожного разу об’єднуючи небайдужих людей з різних куточків світу.

Цей захід не є протестом, це мовчазна і мирна хода, яка проходить на захист мільйонів чоловіків, жінок та дітей, які зараз знаходяться у рабстві.

Цього року небайдужі громадяни знову вийдуть на вулиці своїх міст аби об’єднати зусилля та зробити свій вклад у відновлення справедливості.

Кияни та гості столиці також матимуть змогу взяти участь у глобальній щорічній акції з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який світова спільнота відзначає 18 жовтня.

За підтримки та участі Міністерства соціальної політики України, Національної соціальної сервісної служби України, Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, Міжнародної організації з міграції (МОМ в Україні) Координатора проектів організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) та інших суб’єктів, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми 16 жовтня 2021 року о 14.00 годині відбудеться мирна хода за маршрутом: Арка дружби народів – пішохідний міст у напрямку Володимирської гірки – пам’ятник Володимиру Великому – оглядовий майданчик – і далі колона вирушає в зворотньому напрямку до Арки дружби народів.

Карантинні обмеження, які будуть діяти на час проведення акції, будуть враховані.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20799.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове