Міністерство соцiальної політики України


Відбулось восьме засідання Спільної міжурядової українсько-вірменської комісії з питань економічного співробітництва у Вірменії

14 Вересня 2021, 15:08

 

 

14 вересня 2021 року відбулось восьме засідання Спільної міжурядової українсько-вірменської комісії з питань економічного співробітництва у столиці Республіки Вірменія місті Єреван.

Захід пройшов під співголовуванням Міністра соціальної політики України Марини Лазебної, голови Української частини СМК, та Міністра економіки Республіки Вірменія Вагана Керобяна, голови Вірменської частини СМК.

На засіданні розглядалися питання розвитку взаємовигідних відносин між Україною та Вірменією у ключових для обох країн сферах – торгових відносин, промисловості, сільського господарства, інвестиційної та інноваційної діяльності тощо.

Також піднімалися питання щодо можливих спільних проектів та інвестицій у гуманітарну сферу медичного, освітнього, соціального спрямування.

Захід завершився церемонією підписання двосторонніх документів:

Протоколу восьмого засідання Спільної міжурядової українсько-вірменської комісії з питань економічного співробітництва;

Меморандуму про співробітництво у сфері регулювання телерадіомовлення між Національною Радою України з питань телебачення та радіомовлення та Комісією з питань телебачення і радіо Республіки Вірменія.

Нагадаємо, сторони домовилися провести двосторонні консультації з метою узгодження проекту Меморандуму про співпрацю в соціальній сфері між Міністерством соціальної політики України та Міністерством праці та соціальних питань Республіки Вірменія.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20645.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове