Міністерство соцiальної політики України


Міністр соціальної політики Марина Лазебна обговорила з Віце-прем’єр-міністром Вірменії Мгером Григоряном шляхи співробітництва в економічній та гуманітарній сферах

13 Вересня 2021, 18:40

 

 

У ході робочого візиту Української частини Спільної міжурядової українсько-вірменської комісії з питань економічного співробітництва до Республіки Вірменія Міністр соціальної політики Марина Лазебна як очільник урядової делегаці зустрілася з Віце-прем’єр-міністром Вірменії Мгером Григоряном.

У ході зустрічі були обговорені питання розвитку співпраці у сфері торгівлі, промисловості, транспортній галузі, агропромисловому комплексі, інвестиційній та інноваційній діяльності тощо.
Марина Лазебна піднімала також питання щодо можливих спільних проектів та інвестицій у гуманітарну сферу – у медичні, освітні, соціальні проекти.
Водночас Міністр поінформувала вірменську сторону щодо проведення пенсійної реформи в Україні.
Також відбулася зустріч Міністра соціальної політики Марини Лазебної з Міністром праці та соціальних питань Вірменії Нареком Мкртчяном.
Сторони обмінялися інформацією про проведені урядами України та Республіки Вірменія реформи, обговорили перспективні напрями співпраці в соціальній сфері, а також висловили намір активізувати співпрацю шляхом обміну досвідом, інформацією, проведенням двосторонніх консультацій (у тому числі онлайн).

Сторони домовилися провести двосторонні консультації з метою узгодження проекту Меморандуму про співпрацю в соціальній сфері між Міністерством соціальної політики України та Міністерством праці та соціальних питань Республіки Вірменія.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20642.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове