Міністерство соцiальної політики України


Відбувся семінар «Впровадження резолюції Ради Безпеки ООН 1325 на регіональному рівні» для Робочої групи Луганської області

10 Вересня 2021, 14:24

 

У межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, 8 та 9 вересня 2021 року відбувся семінар «Впровадження резолюції Ради Безпеки ООН 1325 на регіональному рівні».

Метою зустрічі була підтримка членів Робочої групи з питань розробки, впровадження та моніторингу Регіонального плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року в Луганській області. Робоча група створена у січні 2021 року при Обласній координаційній раді з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

У ході семінарів обговорювалися плани та заходи, які необхідно реалізувати для більш ефективного просування порядку денного «Жінки, мир, безпека», а також для забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків у всіх ланках суспільного життя України.

Неймовірно натхненна тренерка Олена Суслова дуже інформативно та цікаво розповіла про складання ефективного плану дій та прикладні механізми його втілення, мотивуючи разом досягати позитивних змін.

Участь у семінарі взяли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, громадських організацій, сектору безпеки та оборони.

Дякуємо коаліції «Луганщина. Жінки. Мир. Безпека» за співпрацю та підтримку ініціатив.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20624.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове