Міністерство соцiальної політики України


17 травня – презентація нових цифрових сервісів для людей з порушеннями слуху

14 Травня 2021, 09:19

 

17 травня об 11:30 – презентація нових цифрових сервісів для людей з порушеннями слуху.

 

Учасники:

перша леді України Олена Зеленська;

міністр соціальної політики Марина Лазебна;

міністр охорони здоров’я Максим Степанов;

заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко;

секретар ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» Антон Гулідін. 

 

В Україні розроблено нові цифрові сервіси, завдяки яким люди з порушеннями слуху матимуть змогу вільно комунікувати та отримувати державні послуги онлайн. Цими сервісами передбачається, зокрема, доповнити сайти Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики України, Національної поліції міста Києва. Пізніше вони стануть доступними на інших онлайн-ресурсах.

Впровадження нових сервісів передбачено Національною стратегією зі створення безбар’єрного простору в Україні, яка була розроблена в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Стратегія, серед іншого, передбачає низку заходів з підвищення доступності інформації у сфері публічних послуг для громадян з порушеннями зору, слуху, інтелектуального розвитку та всіх інших, з урахуванням їхніх комунікаційних потреб і можливостей.

Презентація відбудеться у приміщенні Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16. 

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена. Акредитація ЗМІ за телефоном 289-35-60 до 13:00 14.05.2021. При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезінфекційну рамку. Вхід у зал лише в масках та рукавичках. Обов'язкове дотримання дистанції 1,5 м. 

Також відбуватиметься онлайн-трансляція заходу на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу агентства Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик під час прямого ефіру, необхідно послатися на автора – Укрінформ – показати його назву на екрані та вимовити її вголос.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20034.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове