Міністерство соцiальної політики України


Про соціальний захист осіб з інвалідністю та інших категорій населення говорили на Сумщині

13 Травня 2021, 17:32

 

Сьогодні відбулось навчання за спеціальною короткостроковою програмою: «Соціальний захист осіб з інвалідністю та інших категорій населення» для спеціалістів структурних підрозділів соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій, місцевих рад. До занять долучилися 55 учасників.

Відкрив семінар Михайло Дубровський, директор Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації.

Про нову модель реалізації державної політики соціального захисту населення поінформувала Людмила Мусіяка, заступник директора Департаменту.

Тетяна Марченко, начальник відділу соціальних послуг та соціального захисту осіб з інвалідністю Департаменту поінформувала про організацію надання соціальних послуг установами соціального обслуговування, проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг, порядок визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах та порядок організації надання особам та дітям з інвалідністю реабілітаційних послуг.

Про основні аспекти забезпечення осіб з інвалідністю автомобілями, у тому числі в якості гуманітарної допомоги та щодо порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю говорили Людмила Ігнатенко, головний спеціаліст та Ольга Якименко, заступник начальника відділу соціальних послуг та соціального захисту осіб з інвалідністю Департаменту.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20030.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове