Міністерство соцiальної політики України


Про дитячий відпочинок та оздоровлення говорили на Сумщині

6 Травня 2021, 16:42

 

Сьогодні відбулась семінар-нарада з директорами таборів відпочинку та оздоровлення Сумської області у режимі онлайн. До участі долучилися директори дитячих таборів оздоровлення та відпочинку, Департамент освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації,  Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.   

Відкрив захід Михайло Дубровський, директор Департаменту соціального захисту населення.

З питання забезпечення медичними працівниками ДОЗ на період оздоровчих змін; лікарських засобів, виробів медичного призначення для надання невідкладної медичної допомоги в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку поінформувала Ольга Гапієнко, головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги та фармацевтичного забезпечення населення управління охорони здоров’я.

Про проведення навчань для вожатих, які будуть працювати в закладах оздоровлення та відпочинку і проходження практики студентами розповіла Наталія Осьмук, доцент кафедри педагогіки Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка.

Олена Бенькалович, начальник відділу інклюзивної освіти, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти та науки Сумської обласної державної адміністрації повідомила про методичні рекомендації щодо підготовки ДОЗ до планової атестації.

Про одну з програм передумов системи НАССР щодо специфікації і контролю постачальників поінформував Віталій Крючков, заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Віталій Соловйов, заступник начальника управління – начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області розповів про особливості проведення оздоровчої кампанії в умовах карантину.

Валентина Фролова, головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомила про організацію харчування в закладах оздоровлення.

Про організацію забезпечення техногенної та пожежної безпеки оздоровчо-відпочинкової кампанії 2021 року поінформував Денис Карпенко, заступник начальника Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Щодо підготовки до проведення оздоровчо-відпочинкової кампанії 2021 з погляду практика, своїм досвідом поділилася Світлана Палкіна, директор Державного позашкільного оздоровчого закладу санаторного типу «Ровесник».




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20005.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове