Міністерство соцiальної політики України


Відбулася чергова робоча зустріч учасників коаліції «Луганщина. Жінки. Мир. Безпека»

6 Травня 2021, 10:20

 

5 травня 2021 року в режимі відеоконференції відбулася чергова робоча зустріч учасників коаліції «Луганщина. Жінки. Мир. Безпека». Участь у заході взяли члени коаліції із числа представників громадських і міжнародних організацій та Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації.

Під час заходу наголошено на важливості продовження роботи коаліції, яка із 2018 року об’єднує громадськість та органи державної влади у просуванні порядку денного «Жінки, мир, безпека». З цією метою попередньо було оголошено про розширення коаліції та запрошено усіх бажаючих долучитися до її роботи. Намір про приєднання подали близько 17 громадських організацій та ініціативних груп, із якими під час зустрічі проведено знайомство.

Діючі члени долучилися до голосування за включення нових громадських організацій до складу коаліції. Також, учасники обговорили подальший план її роботи.

Представниця Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації поінформувала про засади нового Плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року в Луганській області, зазначивши, що низка заходів була запропонована саме мобілізаторками громад і представниками груп самодопомоги. Також, обговорено можливість навчання фахівців новостворених територіальних громад щодо виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/20002.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове