Міністерство соцiальної політики України


Продовжуються online консультації щодо протидії торгівлі людьми та запобігання усіх форм насильства з територіальними громадами Сумської області

22 Квітня 2021, 16:22

 

Минулого та цього тижня відбулися зустрічі зі спеціалістами Миколаївської та Краснопільської селищних, Садівської сільської рад територіальних громад.

Крістіна Сахно, експертка з протидії торгівлі людьми в Сумській області, експертка пректу презентувала інтернет-платформу ОБСЄ ПрацюйБезпечно, учасники покращили свої знання та навики у сфері протидії торгівлі людьми, а саме у процесі виявлення та ідентифікації постраждалих осіб. Відпрацювали навички міжвідомчої взаємодії для забезпечення постраждалих осіб від торгівлі людьми необхідною допомогою та комплексним захистом. Отримали знання про методи та способи проведення інформаційно-просвітницьких заходів з попередження торгівлі людьми у своїй громаді.

Людмила Мусіяка, заступниця директора Департаменту – начальник управління соціальних гарантій, пільг та компенсацій наголосила на необхідності створення спеціалізованих служб підтримки постраждалих від домашнього насильства.

Зустрічі відбуваються в рамках проєкту ОБСЄ #OSCEProjectCoordinatorinUkraine «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в умовах децентралізації та адміністративної реформи».

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19946.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове