Міністерство соцiальної політики України


На що звернути увагу, щоб отримати якісний ТЗР ?

16 Квітня 2021, 17:34

 

Розпочинаємо нову рубрику #МаюПраво.

В ній - про права різних груп людей, які протребують соціальної підтримки. Це відповіді на найпоширеніші запитання від Вас. Ця інформація стане у нагоді для різних соціальних категорій населення, її з легкістю можна зберегти, поширити та використовувати на практиці.

Питаєте: На що звернути увагу, щоб отримати якісний ТЗР (технічний засіб реабілітації)?

Відповідаємо:

Після подачі пакету документів (заяви, паспорта, ідентифікаційного кода, ІПР, документу, що підтверджує інвалідність, або інших документів у разі належності до певної пільгової категорії громадян) до ЦНАП або держадміністрації, виконавчих органів районних рад, або через електронний кабінет особи з інвалідністю
та підтвердження електронним повідомленням права на забезпечення ТЗР:

1. Виберіть постачальника ТЗР із більш ніж 100 перевірених підприємств в електронному каталозі на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики (https://www.msp.gov.ua) у розділі «Особам з інвалідністю»;

2. Спільно із фахівцями з реабілітації вибраного Вами підприємства підберіть модель ТЗР, яка підходить Вам;

3. З вибраним Вами підприємством буде укладено договір на забезпечення ТЗР в електронному вигляді та оплачена вартість ТЗР за бюджетні кошти.

4. При отриманні ТЗР, перед підписанням акту виконаних робіт, переконайтесь, що це саме той ТЗР, який Ви замовляли. Ви маєте право відмовитись від ТЗР, якщо він вам не підходить до підписання акту про виконання робіт.

5. У разі виходу з ладу ТЗР під час експлуатації, буде здійснюватися його гарантійний та післягарантійний ремонт.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19917.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове