Міністерство соцiальної політики України


Національна соціальна сервісна служба України готова розпочати роботу своїх територіальних органів

12 Квітня 2021, 15:44

 

Територіальні органи Національної соціальної сервісної служби України, утворені постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 783 «Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України», розпочнуть виконання своїх функцій і повноважень з 01 липня 2021 року.

Штатна чисельність територіальних органів буде сформована за рахунок передачі від обласних державних адміністрацій не менше 30% штатної чисельності департаментів соціального захисту населення та служб у справах дітей.

Головними завданнями територіальних органів Нацсоцслужби на цьому етапі є здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей.

Нагадаємо, Національна соціальна сервісна служба України як центральний орган виконавчої влади реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19887.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове