Міністерство соцiальної політики України


На Сумщині розпочато навчання за спеціальною короткостроковою програмою "Забезпечення оздоровленням пільгової категорії населення за рахунок коштів державного бюджету"

7 Квітня 2021, 11:16

 

Сьогодні розпочато дводенне навчання за спеціальною короткостроковою програмою: «Забезпечення оздоровленням пільгової категорії населення за рахунок коштів державного бюджету» для спеціалістів структурних підрозділів соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій, місцевих рад. До занять долучилися 22 учасники.

Відкрив семінар Михайло Дубровський, директор Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації.

Про нову модель реалізації державної політики соціального захисту населення і захисту прав дітей повідомила Людмила Мусіяка, заступник директора Департаменту.

Практичне заняття щодо порядку направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих центрів «Артек» та «Молода гвардія» та лекцію на тему: «Нове в законодавстві щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей» провела Світлана Мартиненко, головний спеціаліст відділу з питань управління фінансовими ресурсами та організації санаторно-курортного лікування Департаменту.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19869.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове