Міністерство соцiальної політики України


ГО «Громадський рух «Соціальна єдність» висловила вдячність Мінсоцполітики за підтримку реалізації пілотного проекту «Почуй мене»

5 Березня 2021, 21:04

 

Голова Громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність» Євген Охріменко, секретар ГО Антон Гулідін подякували Міністру соціальної політики Марині Лазебній за високу оцінку діяльності з підготовки та впровадження проекту «Почуй мене», спрямованого на полегшення комунікації між людьми з вадами та представниками органів державної влади.

За словами Євгена Охріменка, унікальність проекту полягає у тому, що заявники зможуть отримувати адаптовані пояснення до офіційної відповіді у вигляді відеолиста, записаного сурдоперекладачем.

«Враховуючи те, що більшість нечуючих мають проблеми зі сприйняттям текстів, новий сервіс значно спростить та полегшить процес комунікації при отриманні нечуючим будь-яких державних послуг», - наголосив голова ГО.

Віталій Потапчук, розробник сервісу, додав, що в рамках реалізації проекту передбачений повний супровід звернень нечуючих людей на урядову «гарячу лінію» до отримання вичерпної відповіді з приводу порушених проблем.

Проект «Почуй мене» - це лише початок.

«Попереду дуже багато роботи. Ми готуємо ще багато проектів та програм у галузі освіти, культури, працевлаштування людей з порушеннями слуху. Тому зараз для нас дуже важлива підтримка та схвальна оцінка», - зазначив Антон Гулідін, секретар громадської організації.

Нагадаємо, що 5 березня 2021 року відбулась презентація спільного проекта Мінсоцполітики та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність».

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19736.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове