Міністерство соцiальної політики України


До уваги постачальників універсальних послуг! Змінилася структура та формат файлу обміну інформацією при взаємодії постачальників універсальних послуг з Мінсоцполітики

23 Лютого 2021, 11:41

 

Відповідно до Порядку використання коштів для надання компенсації деяким категоріям споживачів електричної енергії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.02.2021 № 64 „Питання надання компенсації деяким категоріям споживачів електричної енергії” (далі – Порядок), постачальники універсальних послуг щомісяця надсилають Мінсоцполітики реєстри споживачів електричної енергії для пошуку в них отримувачів житлових субсидій.

Враховуючи, що згідно з Порядком компенсація не нараховується громадянам, які отримують житлову субсидію, а субсидії призначаються з місяця звернення (наприклад у лютому з січня), за дорученням Мінсоцполітики ДП „Інформаційно-обчислювальний центр Мінсоцполітики” доповнено файл обміну інформацією щодо терміну дії житлової субсидії.

У зв’язку з цим постачальники універсальних послуг до 2 числа місяців (березень – квітень) 2021 року мають надсилати Мінсоцполітики в електронній формі реєстр споживачів електричної енергії за оновленою структурою та форматом файлу обміну інформацією, що додається.

Після отримання файлів-відповідей від Мінсоцполітики постачальники універсальних послуг мають при формуванні заявки у березні (квітні) 2021 року відкоригувати нарахування компенсації споживачам, яким житлова субсидія призначена з січня (лютого) 2021 року і які отримали компенсацію за січень (лютий) 2021 року.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19684.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове