Міністерство соцiальної політики України


Проведення семінарів для спеціалістів, які задіяні до виконання заходів із запобігання домашнього насильства в територіальній громаді м. Києва

30 Листопада 2020, 11:36

 

На виконання Міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2019-2021 роки» Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) забезпечує реалізацію заходів програми  «Проведення навчальних семінарів, тренінгів тощо для суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильствута /або насильству за ознакою статі».

Впродовж вересня-листопада 2020 року в режимі онлайн проведено 18 спеціалізованих семінарів-тренінгів із запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі.

Навчання проведені для соціальних педагогів та психологів закладів освіти столиці на тему «Особливості діагностики осіб з історією домашнього насильства в індивідуальній та груповій формах (панель діагностичних методів та алгоритм їх використання)».

Наступні тренінги відбудуться 02 та 10 грудня, в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19374.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове