Міністерство соцiальної політики України


Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у відеоселекторній міжвідомчій нараді

24 Листопада 2020, 16:30

 

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, у форматі ZOOM, взяли участь у відеоселекторній міжвідомчій нараді суб’єктів протидії домашньому насильству. Нарада була присвячена проведенню профілактичних заходів до щорічної Міжнародної акції «16 днів проти насильства» на території Донецької області.

Участь у відеоселекторі взяли заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції УПД ГУНП в Донецькій області підполковник поліції Кондратенко Володимир Анатолійович, інспектор відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Донецькій області майор поліції Рагімова Віра Сергіївна, начальник сектору взаємодії з громадами  УПД ГУНП в Донецькій області майор поліції Ходченко Яна Валеріївна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Золкіна Лілія.

Під час наради було розглянуто наступні питання:

1. Про взаємодію суб’єктів з протидії домашньому насильству в Донецькій області, стан роботи підрозділів поліції ГУНП в Донецькій області  в даному напрямку діяльності, зокрема під час проведення акції.

2. Про взаємодію суб’єктів з протидії домашньому насильству в Донецькій області та залучення волонтерських організацій до цієї діяльності.

3. Заплановані заходи під час проведення акції на території м. Маріуполь, зокрема заходи мобільною групою реагування на випадки домашнього насильства.

4. Заплановані заходи під час проведення акції на території м. Краматорськ, зокрема заходи мобільною групою реагування на випадки домашнього насильства.

5. Напрямки профілактичної роботи працівників УПП в Донецькій області ДПП у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

6. Пропозиції щодо проведення акції. Проблемні питання, які виникають при здійснені заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

7. Основні напрямки діяльності УВКБ ООН в Україні, робота щодо протидії домашньому насильству. 

8. Обговорення проблемних питань та шляхів їх усунення. Пропозиції до плану спільних заходів під час проведення акції.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19336.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове