Міністерство соцiальної політики України


На Сумщині відбуваються заходи до Європейського дня протидії торгівлі людьми

16 Жовтня 2020, 15:22

 

У рамках Європейського дня протидії торгівлі людьми відбувся круглий стіл на тему: «Захист та допомога постраждалим від торгівлі людьми: доступ до притулків» за результатами моніторингу притулків, у тому числі спеціалізованих, які надають допомогу особам, постраждалим від торгівлі людьми.

Семінар проведено в онлайн-режимі з метою підвищення професійного рівня працівників органів державної влади, соціальних служб, інших спеціалістів, діяльність яких пов’язана з наданням допомоги особам, які належать до групи ризику або постраждали від торгівлі людьми.

Катерина Левченко, урядова уповноважена з питань ґендерної політики, наголосила на необхідності співпраці між громадськими організаціями та органами влади у питанні створенні притулків для постраждалих осіб.

До участі у заході долучилися Людмила Мусіяка, т.в.о. директора Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації та Любов Есаулко, головний спеціаліст сектору сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19176.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове