Міністерство соцiальної політики України


18 жовтня у Європейський день боротьби з торгівлею людьми відбудеться презентація фільму, який розкриває проблему сучасного рабства

16 Жовтня 2020, 10:57

 

Світова спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започатковано Європейським парламентом у 2007 році як день консолідації зусиль з підвищення рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми та формування небайдужості громадськості до цього явища.

Друзі, запрошуємо вас 18 жовтня на презентацію одногодинного відео про те, як виглядає проблема торгівлі людьми та які є ефективні стратегії боротьби з нею. (тізер до фільму «Я не товар» до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми - https://www.youtube.com/watch?v=Mwtlhc6fsXc&t=34s

Тут ви почуєте історії порятунку та трансформації, поради, які допоможуть тобі розпізнати постраждалого від торгівлі людьми та вчасно повідомити про це відповідним органам.

Спільними зусиллями нам вдасться подолати проблему сучасного рабства всюди та назавжди!

Ми переконані, коли наші рідні, друзі, сусіди, все наше оточення дізнається про те, як може виглядати процес вербування, як розпізнати ненадійного роботодавця та до кого звернутись за консультацією та допомогою, нам вдасться зупинити поширення проблеми торгівлі людьми.

Саме тому ми пропонуємо ТОБІ стати людиною, яка розпочне зміни в своєму місті!

В наших силах зробити значно більше, ніж нам часом здається!

Влучна порада знайомому, який шукає працевлаштування, профілактичний буклет, що вчасно потрапляє в руки підлітку, якого запрошують працювати на небезпечне будівництво, репост у соціальній мережі, який зупинить старшокласницю від надсилання інтимних фотографій віртуальному другу – такі прості дії здатні вплинути на статистику торгівлі людьми.

З 18 жовтня відео буде доступне для кожного на YouTube-каналі та офіційній сторінці Мінсоцполітики у соціальній мережі Facebook за посиланнями:

 https://www.youtube.com/cha…/UCV48S52Jfftan7zygXqZi5w/videos;
https://www.facebook.com/MLSP.gov.ua/




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19173.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове