Міністерство соцiальної політики України


Відбувся ІV з’їзд Профспілки працівників соціальної сфери України

23 Вересня 2020, 11:05

 

17 вересня 2020 року в м.Києві в Будинку спілок відбувся ІV з’їзд Профспілки працівників соціальної сфери України.

В роботі з’їзду взяли участь Державний секретар Міністерства соціальної політики України Суярко С.М., заступник голови Федерації профспілок України Шубін О.О., представники преси.

Зі звітною доповіддю «Про роботу Центральної Ради Профспілки за період  з  28 квітня 2015 року по 17 вересня 2020 року  та Пріоритетні напрями діяльності Профспілки на 2020-2025 роки» виступив голова Профспілки Тьоткін В.І.

У доповіді були відзначені найважливіші події в житті Профспілки за звітний період та дії Центральної Ради Профспілки на вирішення проблем в соціальній сфері та захист прав та інтересів працівників галузі.

Зі звітом Ревізійної комісії Профспілки працівників соціальної сфери України  за період  з  28 квітня 2015 року по 17 вересня 2020 року виступила голова Ревізійної комісії Профспілки Заяц О.А.

Для реалізації статутних завдань, посилення захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів членів Профспілки з’їзд затвердив  Пріоритетні напрями діяльності Профспілки працівників соціальної сфери України 2020-2025 роки.

З’їзд визнав роботу Центральної Ради Профспілки за звітний період задовільною.

Головою Профспілки обрано Тьоткіна В.І. заступником голови Башкірєву Г.М.

З’їзд також вніс зміни та доповнення до Статуту Профспілки, підтвердив повноваження членів нового складу Центральної Ради Профспілки, обрав Ревізійну, Статутну, Мандатну комісії та їх керівників.

Перед делегатами з’їзду виступили Державний секретар Міністерства соціальної політики України Суярко С.М., заступник голови Федерації профспілок України Шубін О.О. та вручили Подяки та Почесні грамоти профспілковим активістам.

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/19095.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове