Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики працює над підвищенням якості технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю до міжнародних стандартів

18 Серпня 2020, 19:45

 

Міністерством соціальної політики постійно проводиться робота з аналізу реалізації заходів щодо забезпечення технічними засобами реабілітації осіб з інвалідністю, виявлення проблем та пошуку їх вирішення.

Робочою групою, створеною при Мінсоцполітики, протягом трьох днів буде проведено огляд та аналіз технічних характеристик технічних та інших засобів реабілітації, якими забезпечує держава осіб з інвалідністю.

Захід організовано за участю Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю Тетяни Баранцової, представника Уповноваженого Президента України з прав осіб з інвалідністю Ольги Бойко, консультанта Всесвітньої організації охорони здоров’я з питань асистивних технологій та питань інвалідності Пупуліна Андреа, представників Фонду соціального захисту інвалідів, громадської спілки „Всеукраїнське громадське об’єднання „Національна Асамблея людей з інвалідністю України” Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності, Київського КЕПОПу.

Головна мета заходу - підвищення якості технічних та інших засобів реабілітації, якими забезпечує держава осіб з інвалідністю.

За результатами роботи буде удосконалено перелік технічних та інших засобів реабілітації з урахуванням міжнародних стандартів.

Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, підвищення їх якості є одним з пріоритетних напрямів діяльності Мінсоцполітики.

 

 

  

 

  

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18960.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове