Міністерство соцiальної політики України


30 липня відбудеться відкриття виставки “Очікування Vs Реальність”, присвяченої Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми

29 Липня 2020, 18:30

 

У Всесвітній день протидії торгівлі людьми, в місті Києві відбудеться відкриття виставки “Очікування Vs Реальність”. Метою виставки є підвищення рівня обізнаності громадян щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та актуальності таких явищ, як торгівля людьми та їх експлуатація.

30 липня 2020 року о 10:00 в парку імені Тараса Шевченка відбудеться офіційне відкриття виставки “Очікування Vs Реальність”, де знайшли відображення історії постраждалих українців, які в пошуках кращого життя і заробітку приймали пропозиції ненадійних роботодавців і потрапляли до небезпечних ситуацій. 

Відвідувачі виставки матимуть можливість поспілкуватись та отримати поради щодо того, як подбати про себе та безпеку своїх рідних.

Під час відкриття виставки відбудеться брифінг за участі заступника Міністра соціальної політики Бориса Лебедцова та представників Міжнародної громадської організації “А21 Україна”, Міжнародної організації з міграції (МОМ), Координатора проектів ОБСЄ в Україні, КМДА, які є організаторами виставки, а також представників правоохоронних органів.

Виставка буде проходити в парку ім. Тараса Шевченка до 12 серпня, а далі вирушить великими містами України. Загалом виставка побуває в 18 містах.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18911.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове