Міністерство соцiальної політики України


В Запоріжжі відбулася селекторна нарада за підсумками роботи соціальної сфери області у першому півріччі 2020 року

14 Липня 2020, 14:51

 

Відкрила нараду заступник директора Департаменту соціального захисту населення (далі - Департамент) Ірина Разуваєва доповіддю про виконання бюджетної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно - курортним лікуванням постраждалих учасників Революції гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської федерації у Донецькій та Луганській областях з метою повернення їх до мирного життя».

В заході взяли участь працівники Департаменту, керівники управлінь соціального захисту населення міст та районів.

Під час наради аналізувались і всебічно обговорювались  результати цьогорічної роботи щодо: забезпечення  постраждалих учасників революції гідності та учасників АТО/ООС санаторно - курортним лікуванням, їх психологічної реабілітації і соціальної та професійної адаптації, забезпечення технічними й іншими засобами реабілітації, а також стан санаторно - курортного лікування осіб з інвалідністю, нових нормативно - правових актів з питань організації надання соціальних послуг.

Також на селекторі розглядались інші актуальні теми. Зокрема, про організацію роботи в період карантину; виконання бюджетної програми «Реабілітація дітей з інвалідність»; щодо реєстрації бездомних  та інших осіб, які не мають постійного місце проживання; проведення роботи з обліку спецавтомобілів.

У процесі роботи були висловлені загальні зауваження до діяльності управлінь, увагу їх керівників акцентовано на найбільш характерних проблемах, серед них - дотриманні термінів укладання договорів, взяття бюджетних зобов’язань та використання коштів за всіма напрямами. У рекомендаціях запропоновано  активно впроваджувати досвід кращих колективів.

За результатами  наради прийняте відповідне рішення.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18873.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове