Міністерство соцiальної політики України


У Донецькій області для дітей та молоді на «лінії зіткнення» розроблені «Безпечні канікули»

13 Липня 2020, 12:23

 

Літо триває, а молоді та дітям дуже важливо відпочити та поспілкуватися навіть коли карантин привнєс свої зміни.

Тому були розроблені «Безпечні канікули» для дітей та молоді на «лінії зіткнення» разом із поліцейськими відділу ювенальної превенції поліції Донеччини.

У селищі Гранітне Волноваського району працівники відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, разом з Волноваською райдержадміністрацією та Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром, за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, провели перший із десяти запланованих профілактичних заходів «Безпечні канікули».

Активності проводяться в рамках реалізації проєкту Благодійного фонду «Слов’янське серце» при співробітництві з Головним управлінням Національної поліції в Донецькій області «Донеччина – згуртована та безпечна» в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії, Швеції та Європейського Союзу.

Поліцейські нагадали дітям про правила безпечного відпочинку влітку та подарували дітям довгоочікуване свято зі збереженням карантинних норм. Працівники  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації  разом з командою Донецького обласного дитячо-молодіжного центру  організували декілька цікавих локацій: творчі воркшопи, танці на свіжому повітрі та інтелектуальний штурм для молоді.

В результаті роботи з молоддю, виникла ідея створити у селищі молодіжний центр.

Від заходу залишились у захваті і діти, і дорослі. Та найголовніше, що всі здорові та щасливі !




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18864.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове