Міністерство соцiальної політики України


„Ми формуємо нову соціальну політику, модернізуємо та наближаємо її до громадян,” – повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна на зустрічі з Посолом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен

26 Червня 2020, 13:52

 

Сьогодні відбулась зустріч Міністра соціальної політики України Марини Лазебної з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен з питань розвитку співробітництва.

„Ми формуємо нову соціальну політику, модернізуємо та наближаємо її до людей, адже ті, про кого ми турбуємось, є найбільш вразливими категоріями громадян, спільними діями ми досягнемо справжнього європейського рівня життя для кожного Українця,” – підкреслила Марина Лазебна.

В свою чергу Анка Фельдгузен, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні, запевнила, що Уряд Німеччини готовий і надалі сприяти розвитку соціальних ініціатив в Україні та надавати допомогу.

Сторони обговорили питання реалізації проектів міжнародної технічної допомоги „Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення у Східній Україні”, „EU4Skills: модернізація закладів професійної освіти та навчання в Україні.

Під час зустрічі очільниця міністерства зазначила, що „майже третина всієї гуманітарної допомоги, що надійшла до України за попередній рік, направлена саме Німеччиною”, що „ми дуже вдячні за підтримку і всебічну допомогу яку ви надаєте, особливо за допомогу щодо вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб”.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18818.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове