Міністерство соцiальної політики України


Урядом посилено соціальний захист громадян із числа депортованих кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України

17 Червня 2020, 14:50

 

На засіданні Уряду, 17 червня 2020 року, прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України”.

Постановою врегульовано порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2011 № 647.

Прийняття відповідної постанови посилює соціальний захист громадян із числа депортованих кримських татар та осіб інших національностей, депортованих з території України.

 

Довідково:

У зв’язку з переданням Міністерству культури та інформаційної політики частини видатків, передбачених Міністерству соціальної політики за бюджетною програмою 2501120 (у сумі 340 тис. грн), та збільшення обсягу видатків споживання Міністерству культури та інформаційної політики за загальним фондом державного бюджету (на суму 50 000 тис. грн) за бюджетною програмою КПКВК 3801020 „Розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України” на фінансову підтримку ТОВ „Телевізійна компанія „Атлант-СВ” для телеканалу з логотипом „ATR T” виникла необхідність у врегулюванні питань розподілу бюджетних коштів між міністерствами за відповідними напрямами.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18783.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове