Міністерство соцiальної політики України


У рамках проєкту «Гідна країна для гідних людей» продовжується моніторінг молодіжних центрів Покровського району Донецької області

5 Червня 2020, 13:14

 

3 червня спеціалістами управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру проведено робочу нараду з керівництвом Покровського району.

Під час наради були обговорені проєкти, що реалізовуються на території Донецької області у сфері молодіжної, сімейної, гендерної політики та у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми. Це створення нових молодіжних центрів, створення притулків та денних центрів для постраждалих від домашнього насильства, конкурс на підтримку проєктів інститутів громадянського суспільства.

У рамках проєкту «Гідна країна для гідних людей»  були відвідані молодіжні центри Покровського району. Спеціалісти управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру, спільно із спеціалістами відділу культури, молоді та спорту Покровської райдержадміністрації відвідали молодіжний центр "Гродівський гурт", розташований у смт. Гродівка.

Майже готовий до відкриття молодіжний центр "Міст-ОК" с.Миколаївка, де планується відкриття  скалодрому!

Також було оглянуте приміщення для розташування майбутнього молодіжного центру у смт. Новоекономічне.

Мешканці Покровського району під час зустрічей зазначали, що дуже вдячні за надання  можливостей для реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18747.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове