Міністерство соцiальної політики України


На Запоріжжі потурбувались щодо захисту підопічних будинків -інтернатів засобами захисту у зв’язку з епідемічною ситуацією

21 Травня 2020, 14:00

 

За ініціативи Міністерства соціальної політики України та сприяння Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації 20.05.2020 Запорізькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України було передано 100 захисних костюмів та 1500 масок-респіраторів інтернатним установам  соціальної сфери  області.

Зараз в цих установах перебуває і отримує послуги стаціонарного догляду 2,7 тис. людей похилого віку та осіб з інвалідністю. Для них створені комфортні побутові умови, налагоджене якісне харчування, надається кваліфікована медична допомога, організоване цікаве дозвілля та можливість займатись улюбленими справами. Нині особлива увага персоналом приділяється  дотриманню карантинних заходів обумовлених епідемічною ситуацією, спричиненою коронавірусом 2019-nCoV.

 Отримані за вказаних обставин засоби індивідуального захисту конче потрібні в повсякденній роботі вказаних установ і стали вагомою складовою у забезпеченні умов карантину.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18680.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове